Online routeplanners

Download een -routebeschrijving met knooppunt Oudenrijn als beginpunt.

Palais Mosel
Am Bahnhof 54
56841 Traben-Trarbach
www.palaismosel.de

Parkeren:

Palaischen:

Op parkeerterrein voor het gebouw links, 10e plaats, zie ook het bordje. De deur van de hoofdingang gaat overdag automatisch open. In de avond sleutel in bellenbord. Na de tweede glazen toegangsdeur in de gang linksaf, daarna tweede deur rechts.

Panorama en Super Studio:

Na het appartementencomplex gepaseerd te hebben in Oostelijk richting, en na Elektro Pieper, rijdt U rechts naar beneden. Weer rechts en u staat voor de ingang van de parkeergarage. In de garage 1e rijbaan links, en direkt het eerste gewelf links zijn 2 plaatsen beschikbaar. Iets meer naar het midden van de parkeergarage vindt U de deur naar de lift. In de lift kiest U: OG (=OberGeschoss). Uit de lift is de eerste deur rechts de voordeur van deze woningen. In de hal geeft de deur rechtdoor toegang tot Panorama, en de deur rechts tot Super Studio.

HimmelReich:

Na het appartementencomplex gepaseerd te hebben in Oostelijk richting, en na Elektro Pieper, rijdt U rechts naar beneden. Weer rechts en u staat voor de ingang van de parkeergarage. In de garage 2e rijbaan links, (U rijdt nu langs de deur naar de lift), aan het eind links. Hier kunt U aan de rechterkant parkeren. Iets meer naar het midden van de parkeergarage vindt U de deur naar de lift. In de lift kiest U: DG (=DachGeschoss). Uit de lift is de derde deur rechts de voordeur naar Uw woning.

Overige keuzes in de lift:

EG = ErdGeschoss, o.a. de hoofdingang van het gebouw.
KG = KellerGeschoss, o.a. bergingen en technische ruimten.
TG = TiefGarage, de parkeerkelder.

Map 1: